توپوگرافی(شیب جهت ارتفاع): |
|
آب و هوا (اقلیم): |
|
میزان تابش خورشید |
اگر تابش نور خورشید به استخر به صورت مستقیم باشد، پوست ظریف ماهیان قزل آلا به خصوص بچه ماهیان دچار آفتاب سوختگی میشود و آلودگی قارچی را در پی دارد از این رو بهتر است استخرها بخصوص استخر بچه ماهیهای قزل آلای زیر ۵ گرم دارای سایبان باشد |
نوع خاک و پوشش گیاهی |
|
میزان مصرف غذا (خوراک) |
برای محاسبه میزان غذای روزانه ابتدا دمای متوسط روزانه آب استخر به دقت اندازه گیری شود.تعداد ماهیان موجود در استخر را محاسبه می کنیموزن متوسط ماهیان را به دقت با نمونه برداری از حداقل سه نقطه استخر بدست می آوریمسپس وزن کل ماهیان استخر را بدست می آوریم و براساس دمای آب و جدول طبق فرمول محاسبه می کنیم. |
جیره غذایی |
شامل ۵ گروه اصلی نظیر چربی ها،موادقندی،مواد پروتئینی،مکمل های معدنی و ویتامین ها می باشد. غذاهای تر و مرطوب ، غذاهای خشک |
متوسط ضریب تبدیل غذایی |
در ماهی قزل آلا ضریب تبدیل جیره غذایی به گوشت ۱ به ۱ است به عبارت بهتر هر تن غذا باعث تولید یک تن قزل آلا می شود. |
پسماند و فضولات |
پساب کارگاه های پرورش ماهی شامل سه دسته مواد الاینده می باشد:
|
میزان فضای مورد نیاز |
طول ماهی(سانتیمتر) ×=۲ وزن توده زنده (کیلوگرم در مترمکعب)
D = L ÷ ۰.۳۲D: تراکم ماهی (کیلوگرم)L: طول ماهی (سانتیمتر) |
آفات و بیماری ها |
– بیماریها گاها تغییر در رفتار و ایجاد علایم فیزیکی در بدن ماهی ایجاد می کند که بصورت علایم بالینی داخلی خارجی یا ترکیبی از هر دو است.– بی اشتهایی، کنار گیری و انزوای ماهی بیمار از سایر ماهی ها– ایجاد حباب های ریز بر روی پوست بدن ماهی،باز نگه داشتن دهان و …– بیماری لیپوئیدوز (کبدچرب)– انگل ایکتیوفیتوروس مولتی فیلیس(Ich)– ساپرولینوز (بیماری سفیدک)– بیماریهای برانشی یا آبششی |
دیدگاهتان را بنویسید